Tråkiga minnen från förr

Jag älskar mitt liv. Och jag älskar min fru. Det känns som att vi alltid har varit tillsammans, och jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne. Men trots det så hade jag ju ett liv innan jag träffade min fru, och faktum är att jag faktiskt har varit gift en gång förut. Att man har en skilsmässa bakom sig är inte något som man gärna vill prata om, och jag har nog gjort mitt bästa för att förtränga det också då det finns en hel del tråkiga minnen från den tiden. Min exfru och jag passade inte ihop. Vi var för olika, och jag ångrar att jag lät mig övertalas att gifta mig. För det var faktiskt så. När hon sedan träffade en annan så var det förstås jobbigt, men samtidigt också lite av en befrielse då det fanns en anledning för oss att gå skilda vägar.

Hur som helst, jag vill inte gärna tänka på den delen av mitt liv, men häromveckan hade jag inget val då jag helt plötsligt hittade min gamla vigselring i en låda. Jag var nästan säker på att jag hade slängt eller tappat bort den. Det var väl i och för sig lite tur i oturen att jag hittade den, för nu kan jag ju faktiskt göra något gott av den. Jag ska nämligen sälja den och har redan skickat efter min guldpåse från http://finguld.se/ som är en sida på nätet som köper guld.

Vad jag ska göra för pengarna vet jag inte riktigt än. Det blir nog inte så mycket heller. Kanske köper jag något fint till min fru, eller så lägger jag helt enkelt slantarna till husbygget (där finns det alltid hål att stoppa i).

Nu släpper vi de tråkiga minnena från förr och drar på en riktigt bra låt istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *