Jag bygger INTE själv!

Det där med garage är ett ständigt problem. Hur stort ska det vara? Ska det sitta ihop med huset eller inte? Vadan det där med elektricitet, ska det kopplas in? Många frågor blir det, frågor som inte alltid är så lätta att svara på. För att få ett bra garage så krävs en del planering,d et är helt klart, och det är någonting som jag funderat på ett tag nu. Ska jag ta tjuren vid hornen och bygga det själv, eller anlita en byggfirma? Efter noggrant övervägande så har jag nu till slut bestämt mig för det sistnämnda, för att få bästa möjliga garage. Säkert mot både vädrets makter och inbrott, och med lite extra spännande finesser. Men helt och hållet lämnar jag itne ifrån mig jobbet, utan jag är med och påverkar utformningen. Det är ju viktigt att det passar ihop med resten av huset också, speciellt vad gäller storleken

Storleken har betydelse
Det är för övrigt någonting som jag frågar mig själv: hur pass stort ska garaget bli? Jag har ju en hel del verktyg nu som behöver förvaras och dessutom har jag lite småtankar på att skaffa mig en egen liten verkstad där jag kan sitta och hålla på. Ett större garage blir ju lite dyrare, men efter att ha stött och blött frågan så är svaret att det högre priset definitivt motiverar vad vi får för pengarna. Hellre för stort, än att jag ångrar mig senare och behöver bygga ut, vilket ju skulle bli ändå dyrare.

Lite extra lyx
Dessutom ska vi kosta på oss lite extra lyx med vårt nya garage. Det ska nämligen få en carport, ett litet tak framför, där man kan ställa bilen som skydd mot lite lättare väder, utan att behöva ställa in den i garaget. Vårt garage med carport skaffar vi från Lövångers Bygg, där man själv kan påverka utformning och storlek – vilket jag redan påpekat är viktigt för mig! Dessutom så är priserna fullt rimliga, vilket inte alltid är fallet när det kommer till byggföretag. Sammantaget så gör det att jag tycker att det är lika bra att låta dem sköta jobbet med att bygga garaget. Jag har fullt sjå med huset, som aldri verkar bli helt färdigt, känns det som. Det är alltid någonting som det måste fixas med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *