Ett tillfälligt stopp i produktionen

Som ni säkert vet så är det riktigt mycket att göra för min del. Det känns lite som att det aldrig någonsin kommer att ta slut för mig, det kommer bara att komma nya saker att göra hela tiden och det känns ganska vemodigt, eftersom att det inte ger mig någon tydlig bild av när allt kommer att vara klart. Självklart har jag räknat med att saker och ting kan ta längre tid och att det samtidigt kommer att gå sönder saker, men att lastväxlaren skulle gå sönder var definitivt inte något som jag hade räknat med. Det betyder helt enkelt att jag inte kan tömma de containrar som jag fyller till bredden varje helg. Så jag behöver fixa det, och lyckligtvis har jag hittat ett ställe som kan hjälpa mig. Jag kommer helt enkelt söka reservdelar till lastväxlare här.

Vad är en lastväxlare?
Det slog mig att några, eller många, av er inte vet vad en lastväxlare är, och faktum är att jag tror att ni alla har sett en, ni har helt enkelt bara inte vetat namnet på den. Det är helt enkelt ett extremt viktigt redskap, inte minst när det gäller husbygge, för att ta hand om och transportera stora containrar. Det är lastbilens hydrauliska mekanism som sitter på flaket för att lyfta upp containern på flaket som heter lastväxlare, och om ni fortfarande inte riktigt vet vad det är jag menar så kan ni kolla här, där en kille övar på att haka i en container med lastväxlaren:

Det är alltså en sådan arm som har gått sönder för mig, och jag har samtidigt koll på vad det är som är trasigt. Det svåra är som sagt bara att få tag i reservdelar, men lyckligtvis hittade jag Rackstad, ett företag som har specialiserat sig på reservdelar till tyngre fordon, så det ska nog inte vara några problem att lösa. Det som dock är drygt är att det kommer att skjuta fram min tidsplan ytterligare dagar, och det är inte något som jag är speciellt glad över. Men samtidigt får man gilla läget, det är inte mycket man kan göra åt det. Och det kommer ju trots allt bli klart till slut, även om svordomarna har blivit betydligt fler än vad jag räknat med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *