Alger är det nya svarta

Jag vet inte vad ni tycker, men jag anser i alla fall att man ska försöka utnyttja alla de tillfällen som ges i livet. Vi har en utveckling av en anledning, att göra oss och vårt samhälle bättre och lättare och jag förstår inte riktigt varför vi ska envisas med att göra på gamla sätt när det är så mycket bättre med mer moderna, uppdaterade sätt. Speciellt för mig som håller på att bygga är det en viktig del att tänka på, eftersom modern utrustning och moderna byggsätt gör det lättare för mig att bygga, samtidigt som det blir bättre. Det är för mig helt obegripligt hur man då kan använda sig av förlegade sätt när det uppenbarligen är så mycket bättre att göra som moderniteten säger. Men vem är jag att döma?

Matmodet är likaså i förändring
Det är inte direkt så att vi i vår moderna tid lutar oss tillbaka på den svenska husmanskosten när vi planerar våra måltider. Det är sedan länge något för historieböckerna. Vi har snarare blivit ett väldigt kulinariskt folk, som älskar olika typer av matlagning och experimenterar gärna i köket. Vi kan nog tacka våra kära matlagningsprogram för den influensen, men det behöver trots allt finnas ett grundintresse för matlagning hos oss för att vi ska kunna ta till oss av programmen och samtidigt göra dem populära.

Jag själv är en av dem som tycker det är helt underbart att stå vid spisen, grillen eller ugnen. Det finns så mycket fantastiskt som man kan göra utav råvaror av alla dess slag, och att just variationen i det hela är så enorm gör att man hela tiden kan vara kreativ, om man vill. Annars är det bara att luta sig tillbaka på grundstommen, alltså recepten. Det här intresset har följt med mig i byggandet på huset, för jag har lagt extra kraft och energi åt att köket ska bli ett riktigt kök och inte någon låtsasvariant. Det ska finnas rejält med utrymmen och möjligheter till riktig högklassig matlagning.

Det senaste – kosttillskott
Som sann modern människa så är jag en idiot om jag inte lyssnar på rekommendationerna som kommer från människor smartare än mig. Det senaste handlar mycket om kosttillskott, att tillföra extra vitaminer och mineraler från sådant som är bra. Det senaste som jag har provat är alger från vitapost, och många tänker nog på alger på det här sättet när de hör ordet;

Men faktum är att det finns en väldigt hälsobringande del av att äta alger förpackade som kosttillskott. Det finns mycket bra energi att hämta från dessa produkter. Jag har både provat den här som kommer som kapslar, som är lätta att bara tugga i sig när man behöver det, men det finns också den här som är i pulverform som man kan blanda i olika fruktdrinkar, för att göra dem ännu nyttigare. Min erfarenhet av alger är bra, och det har gett mig mycket extra energi i vardagen, så jag kan varmt rekommendera att ni provar ni också. Släpp sargen och bli de moderna människor som jag vet att ni kan vara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *